Export Ethiopie

Geplaatst op: 20-januari-2017 om 15:05

Trots dat we gisteren de eerste 35 vaarzen hebben af kunnen leveren bij onze klant in Ethiopie!

Trots dat we gisteren de eerste 35 vaarzen hebben af kunnen leveren bij onze klant in Ethiopie! Met dank aan transportbedrijf Henk van Dommelen die alles op het gebied van vervoer perfect geregeld heeft. Na verzameling van de dieren bij Van Dommelen, de veterinaire keuring en het afhandelen van de vele documenten, zijn de dieren gisteravond afgeleverd op het vliegveld van Luik, waar de zorg overgedragen is aan Etiopian Airlines. Inmiddels bericht ontvangen dat alle dames in prima conditie aangekomen zijn op het vliegveld van Addis Abeba in Ethiopie. Nog een klein ritje en de dieren komen aan op de boerderij en genieten van hun nieuwe uitzicht en de prachtige omgeving!

NieuwsberichtenNaar het nieuwsoverzicht >>

Maak kennis met de mensen van De Keizer Vee... Lees verder >>

Referenties


Jan & Hermineke Vonk

<font>Al jaren verzorgt De Keizer Vee de verkoop van ons fok- en slachtvee. Correcte afhandeling en een goede prijs die vlot betaald wordt zijn hierbij vanzelfsprekend. Onlangs heeft de Keizer vee ook de aankoop van enkele vaarzen voor ons verzorgd. Ons vertrouwen was zo groot dat we ze ongezien gekocht hebben…. Terecht vertrouwen is gebleken.</font>

"Al jaren verzorgt De Keizer Vee de verkoop van ons fok- en slachtvee. Correcte afhandeling en een goede prijs die vlot betaald wordt zijn hierbij vanzelfsprekend. Onlangs heeft de Keizer vee ook de aankoop van enkele vaarzen voor ons verzorgd. Ons vertrouwen was zo groot dat we ze ongezien gekocht hebben…. Terecht vertrouwen is gebleken."


Matthew Cobden

In twee jaar tijd samen met De Keizer Vee ruim 800 vaarzen verkocht in Engeland aan tevreden afnemers!

"In twee jaar tijd samen met De Keizer Vee ruim 800 vaarzen verkocht in Engeland aan tevreden afnemers!"


Maaike Tanis

De Keizer Vee is al jarenlang een zeer betrouwbare partner bij de afzet van onze vaarzen voor de binnenlandse verkoop. Over de goede prijs en snelle afhandeling zijn wij zeer tevreden!

"De Keizer Vee is al jarenlang een zeer betrouwbare partner bij de afzet van onze vaarzen voor de binnenlandse verkoop. Over de goede prijs en snelle afhandeling zijn wij zeer tevreden!"

Certificaten
NBHV CCV Skal bio controle