Maatregelen met betrekking tot COVID-19

Geplaatst op: 02-april-2020 om 20:23

 

Voor de komende maanden heeft de overheid maatregelen afgekondigd waardoor wij ook genoodzaakt zijn om onze werkwijze en dienstverlening aan te passen.
Met ingang van dinsdag 24 maart 2020 werkt iedereen vanuit huis. We nemen onze verantwoordelijkheid om op eigen initiatief geen bedrijven te bezoeken.

Zolang verzamelplaatsen en slachterijen dieren kunnen ontvangen, kunt u de nuka’s en het slachtvee telefonisch of per mail opgeven.  Aangezien we vooraf de meeste nummers van de nuka’s hebben, is persoonlijk contact tijdens het ophalen overbodig. Hierbij nogmaals de oproep om de I&R-nummers tijdig aan ons door te geven. Bij het ophalen van slachtvee wordt u van tevoren gebeld door de transporteur. Indien u aanwezig bent bij het laden van vee, vragen wij u de regels in acht te nemen.

Voor alle overige vragen staan wij u graag telefonisch te woord en zijn wij per e-mail bereikbaar. Het is altijd ons motto geweest dat wij persoonlijk contact belangrijk vinden. De komende maanden moeten wij hier met elkaar op een verantwoorde manier mee om gaan en dit op een andere manier invulling geven.

Wij wensen u gezondheid en sterkte toe.


De Keizer Vee BV

Nieuwsberichten


#trotsopdeboer magazine  De Keizer Vee

#Trotsopdeboer

02-juli-2020 om 9:55

Nieuw magazine #trotsopdeboer is uit! Niek nam op maandag 22 juni het eerste exemplaar in ontvangst.


Naar het nieuwsoverzicht >>

Maak kennis met de mensen van De Keizer Vee... Lees verder >>

Referenties


Gretha van den Berg

De Keizer Vee, altijd zeer correct...SUPER! Dezelfde dag de slachtgegevens nog op de mail, de dag erna de afrekening en binnen een week je geld ontvangen. Beter kan het toch niet!

"De Keizer Vee, altijd zeer correct...SUPER! Dezelfde dag de slachtgegevens nog op de mail, de dag erna de afrekening en binnen een week je geld ontvangen. Beter kan het toch niet!"


Jan & Hermineke Vonk

<font>Al jaren verzorgt De Keizer Vee de verkoop van ons fok- en slachtvee. Correcte afhandeling en een goede prijs die vlot betaald wordt zijn hierbij vanzelfsprekend. Onlangs heeft de Keizer vee ook de aankoop van enkele vaarzen voor ons verzorgd. Ons vertrouwen was zo groot dat we ze ongezien gekocht hebben…. Terecht vertrouwen is gebleken.</font>

"Al jaren verzorgt De Keizer Vee de verkoop van ons fok- en slachtvee. Correcte afhandeling en een goede prijs die vlot betaald wordt zijn hierbij vanzelfsprekend. Onlangs heeft de Keizer vee ook de aankoop van enkele vaarzen voor ons verzorgd. Ons vertrouwen was zo groot dat we ze ongezien gekocht hebben…. Terecht vertrouwen is gebleken."


Matthew Cobden

In twee jaar tijd samen met De Keizer Vee ruim 800 vaarzen verkocht in Engeland aan tevreden afnemers!

"In twee jaar tijd samen met De Keizer Vee ruim 800 vaarzen verkocht in Engeland aan tevreden afnemers!"

Certificaten
NBHV CCV Skal bio controle